AKTUELNO

Marija Kulić nije imala lepe reči za nju.

Zadrugari su i ove nedelje uživali u uspomenama koje je Veliki šef pripremio za svakog od njih pojedinačno. Sledeći snimak bio je namenjen za Doroteu Jovanović, a ovaj video-prilog iznenadio je sve ukućane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kolaži sa slikama su se nizali, a onda je usledio šok kada su videli provokativan snimak Jovanovićeve koji je nastao u klubu. Ona je tokom plesa oko šipke imala samo donji veš na sebi. Potom su usledile slike sa bivšim dečkom Vukašinom, koji je inače prijatelj Jovane Tomić Matore.

Snimak je nastao u gej klubu. To je tamo nastalo. Sada je zatvoren. Mislila sam da Matora zna, ali ne. Možda Toma zna. To sam radila ispred svojih gej prijatelja. Bila sam sa devojkom u vezi, eto. Nije me sramota uopšte - pravdala se Jovanovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija Dobrojević je potom osula paljbu po zadrugarki govoreći da nije imala pojma šta je sve Jovanovićeva radila, a zatim se u sve umešala i Marija Kulić.

Bože, ja sam u šoku. Ovde je ona mlada bila, Bog zna od koliko godina je ona ovo radila. Ko zna koliko puta si bila toliko pijana. Vukli te i radili ti svašta. Pačavro jedna - govorila je Marija Kulić, a onda je Bora Santana pohvalio Jovanovićevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Fenomenalno mi je kako ona igra - rekao je Santana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

'